Wat wij voor u kunnen betekenen

 

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Uitgekeken op uw badkamer? Wilt u een airconditioning voor wat meer koelte tijdens de hete zomers? Is uw huis toe aan een verbouwing of renovatie? Bij Ron’s Allround Service in Schinveld kunt u terecht voor alle soorten werkzaamheden in en rondom uw huis. Geen klus is te klein of te groot! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes en maken we alles geheel naar uw wens.

Wij zorgen voor het totaalpakket! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van tegelwerken, schilderwerken, vloeren, (systeem)plafonds, scheidingswanden en systeemwanden. Ook zorgen wij voor alle elektra werkzaamheden en verlichting in en om uw huis. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Van kelder tot zolder en van badkamer tot keuken, wij realiseren uw droomhuis!

LED-verlichting is momenteel een hot item. LED-verlichting verbruikt tot 85% minder energie dan gewone lampen en hebben een veel langere levensduur. Daardoor verdient u de aanschaf binnen enkele maanden terug! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Veiligheid vinden wij erg belangrijk. Daarom leveren wij geschikte camerabeveiligingen en alarminstallaties voor u, zodat u nog lang zorgeloos van het resultaat van uw verbouwing of renovatie kunt genieten!

Staat uw klus hier niet bij? Vraag beslist naar onze mogelijkheden! Gezien onze jarenlange ervaring en ruime vakkennis, kunnen wij u hierbij zeker helpen.

Bent u benieuwd wat Ron’s Allround Service voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie/offerte en antwoord op uw vragen.

Badkamers
Keukens
Tegelwerken
Scheidings- en systeemwanden
Plafonds en systeemplafonds
Schilderwerken
Stucwerk
Metselwerk
Vloeren
Electra
Verlichting
Sanitair
Camerabeveiliging / alarminstallaties
Airconditioning